Het bieden van maatwerk oplossingen voor alle redactionele- en communicatiewensen. Vanuit die gedachte is Menno Timmer gestart met Markant Media. Hij is al bijna dertig jaar actief in de mobiliteitssector in brede zin. Timmer leerde het journalistieke metièr kennen bij RAI Vereniging, waar hij bijna twintig jaar ervaring op deed en zich onder andere bezig hield met het schrijven van persberichten en nieuwsbrieven, verantwoordelijk was voor het relatiemagazine en alle andere redactionele uitingen, almede een stuk voorlichting.

In 2005 trad hij in dienst bij uitgeverij RAI Langfords als hoofdredacteur van RAI Voorrang en sinds 2011 van GO!Mobility, het relatiemagazine van RAI Vereniging. Zelf omschrijft Timmer zich als zowel een generalist als een specialist. Een generalist omdat zijn expertise de totale mobiliteitsmarkt bestrijkt, van personen/bedrijfswagens, fietsen, gemotoriseerde tweewielers, auto-onderdelen en componenten tot en met speciale voertuigen. "Tegelijkertijd zou men mij als een specialist kunnen beschouwen, aangezien ik inmiddels over veel know-how beschik ten aanzien van iedere individuele vervoersmodaliteit. En die kennis stel ik graag ter beschikking om andere partijen, die werkzaam zijn in of raakvlakken hebben met de mobiliteitsbranche, te ondersteunen." 

Markant Media beperkt zich overigens niet tot de mobiliteitsbranche. Timmer: "In principe kan iedereen die op zoek is naar een oplossing voor zijn of haar publiciteitsbehoefte bij ons terecht. Hiervoor werkt Markant Media nauw samen met vakfotografen, vormgevers, illustratoren en drukkerijen."

Wilt u meer weten over de redactionele ondersteuning die Markant Media biedt, stuur dan een mail naar markantmedia@kpnmail.nl.  Wij nemen dan direct contact met u op. Of bel naar 06-551 35 559/ 035-6919061.

Deel deze pagina